Wedding

The best day of your life,
die moet er natuurlijk ook op z’n best uit zien!

Ik kan je daarbij helpen: met bruiloft decoratie. Denk aan houten welkomstborden, bordjes met ‘Mr & Mrs’, ‘here comes the bride’ – en nog veel meer.
 Omdat ik alles zelf maak, is je bruiloft decoratie uniek en is alles mogelijk. De borden worden door mij in de maat gemaakt die jij graag wilt. Wil je dat niemand de ingang van het feestgebouw mist? Dan maak ik ze niet te klein.  

Bovendien hoef je er zelf niets meer aan te doen: ik schrijf jouw tekst in sierlijke, of moderne letters – net wat je wilt. Omdat ik dagelijks bezig ben met handletteren, zien de borden er professioneel uit.

Houtlook, whitewash & meer..

De houtlook die je op de foto’s ziet is favoriet en wordt over het algemeen het meest uitgekozen. Op dit hout zit een lichte wash, waardoor de letters die ik erop schrijf goed blijven zitten. Voor het soort bordjes die buiten staan gebruik ik een watervaste stift, zodat het er niet af kan regenen. Na houtlook is ook whitewash een favoriet! Deze witte bordjes kun je mooi combineren met bloemen en/of de rest van de bruiloftsdecoratie. Wil je nu totaal iets anders? Laat het mij weten - samen komen we vast en zeker tot een origineel resultaat.

Wegwijzer

Wegwijzers

Je ziet ze steeds vaker. Niet alleen bij bruiloften en andere feesten, maar ook strandtenten maken veel gebruik van wegwijzers. Deze wegwijzer heb ik ontworpen voor een verjaardagsfeest. Rondom het huis waren verschillende dingen te doen (en te proeven).

Het is zo snel duidelijk wat waar te doen is, plus... het ziet er leuk uit! Een wegwijzer kan zo ontworpen worden dat de stijl van de rest van het feest direct duidelijk is. In dit geval was het thema zwart/wit.
Deze wegwijzer was vrij zwaar en daarom heb ik hem in cement vastgezet, zodat hij rechtop bleef staan. 
Bovenop heb ik wat zand en schelpen gestrooid om het geheel wat aan te kleden.
Je kan je wegwijzer helemaal zelf samen stellen. 
Kleur, lettertype, grootte; alles is mogelijk!

Klapborden

Om de locatie nog extra aan te kleden is een klapbord altijd een goed idee! Het is direct duidelijk dat je op de juiste locatie bent door deze feestelijke borden. En... hoe leuk is het om je eigen ideeën te verwerken in zo'n welkomstbord!
Ben jij op zoek naar feestmateriaal? 
Of wil je weten wat er nog meer mogelijk is? Let me know! 
Samen komen we er zeker uit en wordt het een feest om nooit te vergeten.