Skip to content

The best day of your life,
die moet er natuurlijk ook op z’n best uit zien!

Ik kan je daarbij helpen: met bruiloft decoratie. Denk aan houten welkomstborden, bordjes met ‘Mr & Mrs’, ‘here comes the bride’ – en nog veel meer.
 Omdat ik alles zelf maak, is je bruiloft decoratie uniek en is alles mogelijk. De borden worden door mij in de maat gemaakt die jij graag wilt. Wil je dat niemand de ingang van het feestgebouw mist? Dan maak ik ze niet te klein.  

Bovendien hoef je er zelf niets meer aan te doen: ik schrijf jouw tekst in sierlijke, of moderne letters – net wat je wilt. Omdat ik dagelijks bezig ben met handletteren, zien de borden er professioneel uit.

Houtlook, whitewash & meer..

De houtlook die je op de foto’s ziet is favoriet en wordt over het algemeen het meest uitgekozen. Op dit hout zit een lichte wash, waardoor de letters die ik erop schrijf goed blijven zitten. Voor het soort bordjes die buiten staan gebruik ik een watervaste stift, zodat het er niet af kan regenen. Na houtlook is ook whitewash een favoriet! Deze witte bordjes kun je mooi combineren met bloemen en/of de rest van de bruiloftsdecoratie. Wil je nu totaal iets anders? Laat het mij weten - samen komen we vast en zeker tot een origineel resultaat.