Skip to content

Borden

Borden zijn er in alle kleuren en formaten. Ze worden steeds vaker gebruikt bij bruiloften en feesten... en ik snap waarom. Deze vrolijke borden zijn niet alleen handig, maar ze fleuren elke locatie ook nog eens op. Met jouw ideeën kan ik direct aan de slag! Het enige wat ik van jou nodig heb, is voorkeur voor materiaal en tekst, en eventueel voorkeur voor kleuren en/of letters. Vooraf maak ik altijd eerst een schets. Daarop kan je nog extra wensen of aanpassingen doorgeven. Ook houd ik er rekening mee of het bord buiten staat. Als dat het geval ik gebruik ik een watervaste stift of verf. Zo ben je er zeker van dat de tekst niet uitloopt. Bekijk hieronder eens de resultaten van eerdere werken.

Bruiloftsborden

MR & MRS
WELCOME
met namen
WELCOME
op onze bruiloft
WELCOME
to our wedding
NAMEN + DATUM
bruidspaar
WELCOME
to our beginning...
Bruiloft Suzanne & Gerben | 16 september
`Dit was toch wel een hele bijzondere bruiloft om te mogen stijlen. Het was namelijk de bruiloft van m'n zus en haar vriend waarvoor ik aan de slag mocht gaan. Door Covid-19 (en het bruidspaar dat wel van een feestje hield), was de bruiloft niet één, maar twee keer uitgesteld. Daardoor hadden we gelukkig wel alle tijd om alles naar onze zin te ontwerpen en stijlen.

Paint is only wasted when
it stays inside the tube

Wegwijzers

Je ziet ze steeds vaker. Niet alleen bij bruiloften en andere feesten, maar ook strandtenten maken veel gebruik van wegwijzers. Het is zo snel duidelijk wat waar te doen is, plus... het ziet er leuk uit! Een wegwijzer kan zo ontworpen worden dat de stijl van het feest of de stijl van het restaurant direct zichtbaar zijn. Je kan je wegwijzer helemaal zelf samen stellen. 
Kleur, lettertype, grootte; alles is mogelijk!

Wegwijzers - holiday

Deze wegwijzer laat je echt even nagenieten van je vakanties.. Je kunt de bordjes helemaal zelf samenstellen qua kleur, tekst & illustratie.

Ik heb deze wegwijzer afgelakt, zodat hij buiten kan blijven staan in weer en wind zonder dat de tekst eraf gaat.