Skip to content

Creativity is contagious

Uw bedrijf in de spotlights

Borden zijn er in alle kleuren en formaten. Ze zijn dé ideale manier van het opvrolijken en verduidelijken van acties in elke ruimte. Restaurants maken tegenwoordig veel gebruik van krijtborden om bijvoorbeeld gasten welkom te heten of aanbiedingen te tonen.

Ik ontwerp de tekeningen in de stijl van uw bedrijf, om de sfeer van uw producten over te brengen bij de klanten. Ik werk op locatie en ook zijn de borden te bestellen. 

All you need is coffee

Strandpaviljoen KW106

Menu van de chef

Het wisselende menu

Acties in kerstvorm

Krijtbord voor de feestdagen

Acties Pinksteren

Krijtbord in kleur

Welkomstbord

Zwart wit

Sinterklaas acties

Illustratief bord in kleur

Bij elk seizoen past een ander krijtbord.
Verandering valt op!

Let's work together!

Over het algemeen worden voornamelijk zwarte krijtborden gebruikt. Daarop kan ik door middel van krijtstiften of krijtjes verschillende kleuren geven aan tekst en illustraties. U kunt kiezen uit diversen handschriften zoals chique, modern, klassiek of speels. Twijfelt u over een handschrift? Dan kunt u mij altijd raadplegen voor tips of extra informatie.  

Op locatie

Ik ben werkzaam in de provincie Zuid-Holland, waar ik graag een bezoekje breng aan uw bedrijf om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u met uw reclame uitblinken? Kom dan in contact!

Bestellen

Liever borden op maat bestellen? Doordat ik de borden laat zagen, zijn alle formaten te bestellen. Met twee lagen krijtbordverf is uw bord klaar om beschreven te worden. 

Heeft u interesse?

Neem dan snel contact op!