Skip to content

Muurschilderingen

Projecten

De keuzes voor muurschilderingen zijn oneindig. Of het nu gaat om een logo in een bedrijfsruimte, een oceaan vol haaien of een geschreven tekst in de woonkamer. Alles is mogelijk! Dit is ook een van de redenen waarom muurschilderingen maken mij zo aantrekt.
Het werk is nooit saai of hetzelfde. Ik vind het leuk om jouw ideeën uit te werken tot een kleurrijk eindresultaat.

Particulieren

Bedrijven

Logo’s

Borden

Oceaan

Mijn allereerste muurschildering. De stap van canvas naar een muur was even wennen, maar al snel had ik de draad te pakken. Om een goed beeld te krijgen van waar alles moest komen, maakte ik met houtskool een schets op de muur. Op deze manier is het eenvoudig te zien of alles op de juiste plek staat en aanpassingen kunnen in deze fase nog worden aangebracht. Toen we tevreden waren met het schetsmatige resultaat, pakte ik de kwasten erbij. Het schilderen kon beginnen.


Forza

Een stoere schildering van Forza Kattuk Noord. Dit soort muurschilderingen zijn eenvoudig te realiseren en vaak binnen een dag klaar (afhankelijk van de grootte). Toch is het iets wat gelijk je aandacht trekt. In dit geval door de donkere omlijning. Zo wordt het een krachtig geheel.

Logo muurschildering

Logo’s schilderen is een leuke uitdaging. Dit soort muurschilderingen pak ik altijd iets anders aan, omdat ik het belangrijk vind dat alles goed uitgelijnd en recht op de muur komt te staan, (net als met teksten). Met een beamer schijn ik het logo op de muur en trek deze over. Het is een precies werk, omdat de teksten vaak klein zijn. Hiervoor gebruik ik een schilders-stok om een vaste hand te houden.

Wil jij je bedrijfsruimte extra uitstraling geven? Dan is dit misschien wel dé oplossing.

’t Kattuks Praethuys

Bij voetbalvereniging VV Katwijk heb ik boven in ’t Kattuks Praethuys een bar geschilderd. Op deze plek komen oudere voetballiefhebbers om wat te drinken en na te praten over de wedstrijd. De ruimte werd gerenoveerd en de witte muur was perfect voor een muurschildering.
Om het bar-gevoel extra naar voren te laten komen heb ik ervoor gekozen een bar te schilderen.

Heeft u interesse?

Neem dan snel contact op!

Play Video