Skip to content

Let's talk about me
for a minute

Ik ben lang niet altijd zo vrolijk als op de foto links, maar zodra er een fles wijn in mijn buurt wordt gezet verschijnt vanzelf de lach op mijn gezicht. 

Ik ben sinds een paar jaar werkzaam bij Vishandel Schuitemaker, waar ik werk in marketing & design. 

Naast werken en wijn drinken plan ik maar al te graag een reisje naar het buitenland. De liefde voor Noorwegen deel ik met de rest van de familie; vissen in het fjord, berg beklimmen en de prachtige natuur ontdekken zijn genoeg redenen om het land keer op keer te bezoeken.

Dromer, denker
& doener

Sinds jongs af aan heb ik de droom gehad om werk te vinden in deze creatieve hobby, maar ik had nooit gedacht dat het ervan zou komen. Met de zekerheid van een parttime baan bij Schuitemaker, heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt er gewoon voor te gaan en Collective Murals op te starten. 

Ik houd van duidelijkheid en goede communicatie. Ik werk het best onder druk en houd er niet van om mensen op mij te laten wachten. 

De samenwerking tussen mij en de klant vind ik net zo belangrijk als het uiteindelijke eindwerk. Het ontwerp maak ik namelijk niet zelf, maar samen met de ideeën en visie van de klant. 

Opleiding

Na mijn middelbare school wist ik nog niet precies wat ik wilde studeren. Wel wist ik dat ik iets in een creatieve richting wilde doen. Naast schilderen was ik altijd veel bezig met bakken en besloot daarom de bakkerij opleiding te volgen op het ROC Leiden. Jammer genoeg merkte ik al snel dat het niet voor mij was weggelegd. 

Zo ben ik uiteindelijk terecht gekomen op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. In het derde jaar heb ik mij gespecialiseerd in de richting ‘Visualiseren’. De naam zegt het eigenlijk al; met beelden je verhaal vertellen in plaats van met tekst.  

In mijn stagejaar ben ik 4 maanden naar London geweest waar ik gewerkt heb voor The Tom Sawyer Effect; een innovatief communicatief bedrijf dat werkt in het creëren van social media content, online PR, fotografie en het maken van films en live producties. Ik heb gewerkt met bedrijven als: Peli, Linda McCartney Food, Oculus Rift en Vimto. 

Skills
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Adobe Indesign

Samenwerken?

Neem contact op!