Skip to content

Trouwborden

The best day of your life, 
die moet er natuurlijk ook op z’n best uit zien!​

Waarom zou u het unieke ontwerp van uw geboortekaartje alleen gebruiken als kaartje? Hoe leuk is het om de illustratie terug te laten komen in de kinderkamer? Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Muurschildering

Een schildering van uw geboortekaartje op de muur? Het geeft de kinderkamer gelijk een lieve uitstraling die uitstekend past bij het kaartje. 

Kinderstoeltje

Bekijk links en hieronder een voorbeeld van een kinderstoeltje dat ik heb beschilderd op basis van het geboortekaartje.

Andere bedrukking

Natuurlijk kan ik uw ontwerp ook laten bedrukken op andere voorwerpen zoals: posters, shirts, rompers. Heeft u nog andere ideeën, kom dan in contact!

Doordat elk geboortekaartje verschilt,
blijft ieder ontwerp uniek

Borden

De houtlook die je op de foto’s ziet is favoriet en wordt over het algemeen het meest uitgekozen. Op dit hout zit een lichte wash, waardoor de letters die ik erop schrijf goed blijven zitten. Voor het soort bordjes die buiten staan gebruik ik een watervaste stift, zodat het er niet af kan regenen. Na houtlook is ook whitewash een favoriet! Deze witte bordjes kun je mooi combineren met bloemen en/of de rest van de bruiloftsdecoratie. Wil je nu totaal iets anders? Laat het mij weten – samen komen we vast en zeker tot een origineel resultaat. 

Houtlook, whitewash & meer..

Kies wat bij
u past