Skip to content

Alle informatie over muurschilderingen

Hoe gaat het in z’n werk?

Heeft u een idee voor een muurschildering? Of wilt u een muurschildering, maar kunt u niet bedenken wat u op de muur wilt? Geen probleem, ik denk maar al te graag mee! Ik werk altijd vanuit een schets die ik vooraf maak. Zo krijgt u al een klein beetje inzicht over hoe het uiteindelijke ontwerp op de muur komt te staan. 

De schets maak ik voor €25,- en daarop kunt u altijd uw aanpassingen doorgeven. Gaat de muurschildering door, dan vervallen de kosten van de schets. Zo niet, dan betaalt u alleen voor de schets. 

Naast realistische schilderingen en cartoons, kan ik ook teksten op uw muur schilderen. Dat doe ik altijd met behulp van een beamer om de lijnen recht en strak te houden. Hetzelfde geldt voor logo’s.

Wat vraag ik van u

U hoeft weinig voor te bereiden. Ik neem uiteraard mijn eigen verf en extra benodigdheden mee. Ik dek de vloer altijd af met afdekfolie, dus u hoeft niet bang te zijn voor vlekken. Het liefst werk ik in een ruimte waar een raam open kan en er moet een kraan of tap aanwezig zijn voor water. Het resultaat wordt het mooist als de muur gestuukt, glad en droog is.

Prijs van de muurschildering

Ik ben graag transparant over de prijs, maar met muurschilderingen ligt dat iets lastiger. Elke opdracht is anders, niet alleen in ontwerp maar ook in bijvoorbeeld complexiteit. Daarom maak ik per schildering een offerte. Stuur mij een berichtje om al uw wensen te bespreken, dan kom ik z.s.m met u in contact. 

All about weddings

Veelgestelde vragen

Ik werk niet met pakketten, omdat ik op het gebied van bruiloften veel verschillende diensten lever. Sommige klanten willen bijvoorbeeld alleen een trouwkaart laten maken, terwijl anderen een complete styling willen laten ontwerpen (Save the Date, menukaartje, programma etc). Daarom kies ik ervoor per klant een overzicht op te stellen met alle geleverde ontwerpen. 

Bekijk het lijstje hieronder om te zien voor welke diensten u mij kunt inzetten.

  • Uitnodigingen (Save the Date, trouwkaart)
  • Extra informatiekaartjes (plattegrond, programma menukaarten)
  • Naamkaarten voor op de tafels (ook handgeschreven)  
  • Bedankkaartjes
  • Stempels (bijvoorbeeld met uw initialen)
  • Wegwijzers

Heeft u nog een ander idee wat hierboven niet is genoemd? Stuur dan even een berichtje, dan overleggen we de mogelijkheden samen.

Ik houd mij in principe alleen bezig met alles wat te maken heeft met design. Van trouwkaart tot handgeschreven naamkaartjes en eventuele wegwijzers. Ik regel verder geen slingers of andere aankleding voor de locatie. Maar, ik vind het wel belangrijk om te kijken wat uw styling is, om daar mijn ontwerpen op aan te passen.

Ja en nee. Deze vraag hoor ik wel vaker en het is iets waarmee ik best moeite heb gehad. Ik denk dat je als vormgever zeker een eigen style moet hebben om je te onderscheiden van andere designers.

Wanneer je iets voor jezelf maakt ben je alleen afhankelijk van je eigen keuzes en val je vaak in hetzelfde (soms enigszins veilige) ritme van ontwerpen maken. Maar zodra je iets in opdracht maakt gaat dat anders in z’n werk. Ineens heb je te maken met twee meningen (of drie), en wordt het een ander verhaal. Stiekem vind ik dit het leukst, want op deze manier kom ik tot ontwerpen, die ik zelf misschien niet zo snel had gemaakt. 

Alhoewel ik graag alle opties open houd voor de klant, vind ik het wél belangrijk dat ik er uiteindelijk ook zelf tevreden mee ben – en dat het een ontwerp is geworden waar we beiden tevreden mee zijn.